BXP 100
2 Lei
/ luna
Platesti 0.066 LEI/ZI
Start administrare cu bloc expert
Pentru un pachet de cel mult 1000 de apartamente
Pretul este per apartament pe luna (nu include tva)
Pretul minim pentru 1 asociatie este de 100 lei pe luna.
Aboneaza-te acum!
BXP 100+
1 Leu
/ luna
Platesti 0.033 LEI/ZI
Pretul este valabil incepand cu 1001 apartamente si se negociaza in functie de numarul de apartamente contractate
Pretul este per apartament pe luna (nu include tva)
Pretul minim pentru 1 asociatie este de 100 lei pe luna.
Suport administrare.
Aboneaza-te acum!
BXP FLEXIBIL
0-2 Lei
/ luna
Iti facem o oferta personalizata in functie de nevoile pe care le ai
Destinat cu precadere firmelor de administrare cu un volum mare de asociatii
Pretul este per apartament per luna (nu include tva)
Pretul minim pentru 1 asociatie este de 100 lei pe luna.
Aboneaza-te acum!

Este adevarat ca, asociatiile de proprietari sunt obligate sa afiseze lunar modalitatea de calcul a intretinerii?

Da. Legea pentru modificarea si completarea Legii 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari a fost adoptata de Camera Deputatilor in calitate de for decizional.
Actul normativ prevede ca “Asociaţia de proprietari, prin grija preşedintelui asociaţiei, va afişa lunar, la vedere, lângă lista de plată a cheltuielilor asociaţiei de proprietari, modalitatea de calcul în urma căreia au rezultat sumele lunare de plată ale proprietarilor. Modalitatea de calcul va conţine şi arăta explicit toate costurile şi sumele care formează totalul de plată al proprietarilor, respectiv modul de calcul şi de repartizare a acestor cheltuieli către proprietari”.
Potrivit actului normativ, neindeplinirea acestor obligatii se sanctioneaza cu amenda.

Programul Bloc Expert se poate instala si pe calculatorul propriu?

Programul informatic Bloc Expert ruleaza online, datele fiind complet securizate. Se fac automat copii de rezerva ale bazei de date la intervale de timp regulate, de cel putin 2 ori pe zi. Softul nu se instaleaza pe calculatorul propriu, avantajul constand tocmai in faptul ca, administratorul poate lucra listele de cheltuieli de pe orice calculator/laptop, tableta sau smartphone.

Sunt administrator la o asociatie cu multe particularitati. Se poate adapta programul situatiilor specifice asociatiei de proprietari?

Sigur ca da. Softul este conceput in asa fel incat, sa putem configura orice particularitate specifica unei asociatii de proprietari. Programul permite folosirea formulelor matematice, a unor parametrii specifici, precum si setarea caracteristicilor legate de tipurile de cheltuieli, modul de distribuire a acestora, politica penalizarilor, tipuri de contorizare, samd.

Sunt proprietarul unui apartament intr-un ansamblu rezidential, dar momentan sunt plecat in strainatate. Cum pot vizualiza online cat am de plata la intretinere lunar?

Singura conditie este ca administratorul blocului unde sunteti proprietar sa foloseasca pentru gestiunea cheltuielilor asociatiei, programul informatic Bloc Expert. Astfel, veti putea accesa online contul propriu, cu ajutorul unui nume de utilizator si a unei parole, unde veti putea vizualiza toate detaliile legate de intretinerea apartamentului Dvs. Aceste detalii, precum si detalii legate de facturile de la furnizori, se regasec in fisa apartamentului, nota de plata si facturile atasate in program.

La parterul blocului avem cateva spatii comerciale/ firme. Se poate emite din program factura?

Da. Programul genereaza facturi pentru toti cei care au nevoie, din cadrul asociatiei. Facturile pot fi personalizate cu sigla si stampila fimei de administrare/asociatiei de proprietari.

As dori sa scap cat mai mult posibil de hartii si scrisul de mana. Exista in program un chitantier electronic?

Da. Utilizand programul informatic Bloc Expert, poti reduce la minim „hartogaraia”. In momentul in care administratorul/ casierul opereaza o incasare in program, se genereaza automat si chitanta aferenta acestei incasari. La fel ca si in cazul facturilor, chitantele pot fi personalizate cu stampila si semnatura administratorului, astfel ca, nu va mai fi necesara purtarea stampilei in zilele de incasare.

Intrebari suplimentare?

Daca aveti intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

Contact

Parerile Clientilor

Vasile Arapu

Cenzor Bloc Ansamblu Rezidential, Bragadiru, jud. Ilfov

In calitate de cenzor de bloc, gasesc programul Bloc Expert deosebit de util. Pot vizualiza si verifica oricand, de oriunde am acces la Internet, lista de cheltuieli si toate rapoartele contabile ale asociatiei de proprietari. De asemenea, pot vedea online toate facturile de la furnizori, ceea ce-mi usureaza si optimizeaza munca. Recomand tuturor cenzorilor de bloc acest program.

Covaci Roxana

Administrator Bloc

Recomand tuturor utilizarea programului Bloc Expert, care ma ajuta sa am toate datele si rapoartele centralizate, am acces la arhiva oricand prin doar 2 click-uri, iar locatarii se bucura de transparenta calculelor facute in realizarea listei de cheltuieli. Nu as reusi sa-mi realizez munca de administrator fara un astfel de program.

Simona Dinescu

Economist- Administrator Ansambluri Rezidentiale, Firma Administrare, Bucuresti

“Sunt foarte multumita de programul si echipa Bloc Expert, care m-au ajutat de fiecare data cand am fost in impas in legatura cu vreo problema legata de administrare. Programul este usor de utilizat, imi reduce mult timpul de lucru, iar faptul ca ruleaza online ii face si pe locatari multumiti. Recomand cu incredere.”

Popescu Violeta

Administrator Bloc

Ma numesc Popescu Violeta,sunt din Buzau si tin evidenta la o asociatie de proprietari. In luna Ianuarie 2015 am achizitionat acest program si sunt foarte multumita,este un program complex care ma ajuta sa evidentiez mult mai bine veniturile si cheltuielile asociatiei.Multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada in rezolvarea problemelor pe care le-am avut. Recomand cu multa incredere acest program!